Harry Potter Oyunu Geliyor

Pokemon Go'nun yapımcılarından Niantic şirketi Pokemon Go'ya benzeyen yeni bir oyun çıkarmayı hedefliyor. Oyunun ismi ve konusu birçok izleyene ve fana sahip olan İngiliz yazarın filmlere uyarlandığı romanı Harry Potter. Harry Potter aynı Pokemon Go'ya benzeyen yeryüzündeki canavarları ve diğer kötü canlıları öldürmek amaçlı bir oyun olacak. Harry Potter oyununda Google ve Apple'ın kamera ve yapay zeka teknolojileri kullanılacak.Ayrıca oyunda artırılmış gerçeklik teknolojileri kullanılacak. 

harry potter ile ilgili görsel sonucu

Oyunun ne zaman çıkacağı bilinmiyor. Oyunu oynamak büyü bilmek gerekebilir. Pokemon Go ilk sunulduğu tarihte günde 45 milyon kullanıcının oynadığı bir oyun olmuştu. Yeni Harry Potter oyununda da bu sayıda kullanıcı beklentisi bulunuyor. Harry Potter, Pokemon Go'nun daha gerçeği ve kullanım olarak daha kolay olacak. Bizde çıkmasını dört gözle bekliyoruz.
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

Yazar Hakkında

MSAGE and Patrobot's developer, amateur rocket designer, art student, entrepreneur, volunteer and creator of Turkish Rocket Community and Yelken E-Academy, author of BirTutamEsc

0 Yorum: