Kış İndirimleri Başladı

Birçok internet sitesinde ve şirkette kış indirimleri kampanyası başladı.

Özellikle oyuncular için Steam büyük indirimler yaptı. Oyuncuların yanı sıra kitap okurlar için d&r, evlerini oluşturacaklar için Hepsiburada ev eşyalarında indirime gitti.

Gold yılbaşı indirimi ile elektronik eşyalarda indirim yaparken, İstikbal gibi mobilya ve yatak şirketleri de kdv oranında indirimler yaptı. Eğer kenarda köşede belli miktar paranız varsa bu zamanlar harcamak için en iyi zamanlar diyebiliriz.

amazon logo ile ilgili görsel sonucu

Yabancı sitelerden Aliexpress yıla özel bir indirim yapmazken Amazon %50 ye varan indirimlerle karşımıza çıkıyor. Ayrıca Bim ve A101 gibi perakende satan merkezler de ürünlerinde ikili alımlarda indirim yapmayı seçti. 

steam ile ilgili görsel sonucu

Web geliştiricileri için ise host ve domain fiyatlarında ciddi bir düşüş yaşandı. Ayrıca program geliştiricileri de indirime yöneldi. Black Friday'e kızan milletimiz için ikinci indirimler sevindirecek  indirimler olmasa da ceplerimizi acıtmayacak türden fiyatlar önümüze geliyor.

Önceki Yazı
Sonraki Yazı

Yazar Hakkında

MSAGE and Patrobot's developer, amateur rocket designer, art student, entrepreneur, volunteer and creator of Turkish Rocket Community and Yelken E-Academy, author of BirTutamEsc

0 Yorum: