Spike Chunsoft Oyunlarında İndirim!

spike chunsoft ile ilgili görsel sonucu

Görsel roman ve anime oyunlarını sevenler için güzel bir fırsat, Steam oyunları tamamen dolar üzerinden hesaplamamakla kalmıyor üstüne indirim de yapıyor. Yoksa Hearts of Iron'u 250 TL'ye almak üzücü olurdu.
Şu anda da Spike Chunsoft tarafından yayınlanmış oyunlarda indirimler var.


Danganronpa Serisi:
31Tl  Danganronpa 1: 12.40Tl  
31Tl  Danganronpa 2: 12.40Tl
89Tl  Danganronpa V3: 44.50Tl
49Tl  Danganronpa UDG: 24.50Tl

Danganronpa tam olarak bir görsel roman olmasa da bolca okumaya hazır olun, çünkü karakterle sürekli etkileşim içinde olacaksınız ve bolca okumanız gerekecek. Yine de gayet eğlenceli bir seri bence. Eğer bu seriye başlarsanız, tüm oyunlarını (v3 hariç) bitirdikten sonra hikayeyi tam olarak kavramanız için bir de animesi var (İlk sezonu sadece ilk oyunu anlatıyor ve çok aceleye gelmiş bence, onun yerine oyunu oynamanızı tavsiye ederim). Anime Danganronpa 3 diye geçiyor ve 3 sezondan oluşuyor: Zetsubou Hen (Umutsuzluk Kısmı) Mirai Hen (Gelecek Kısmı) ve Kibou Hen (Umut Kısmı) ayrıca bir de Danganronpa 2.5 var. Danganronpa serisi güzel olsa da Hayran Kitlesiyle fazla haşır neşir olmamakta fayda var. Yani tadında bırakın oyunu.


Steins;Gate Serisi:
50Tl Steins;Gate: 20Tl
57Tl Steins;Gate 0: 39Tl

(Steins;Gate'in ilk oyununu almak isteyenler, tamamen anime grafikleriyle uyarlanmış bir remaster geliyor, onu beklemenizi öneririm. 2019'un başlarında Steins;Gate Elite adıyla çıkacakmış)

Steins;Gate'in bir görsel roman olduğunu hatırlatalım. Aldıktan sonra "ne lan bu" demeyin sonra, oyunun çoğu okumaktan ibaret, ama yinede oldukça zevkli bence. Steins;Gate'in iki oyunu da anime halinde mevcut (S;G 0 daha tamamlanmadı gerçi), ama olayları daha detaylı görmek ve gidişatı şekillendirebilmek için oyunları oynamak daha iyi olabilir. Steins;Gate zaman yolculuğu hakkında bir seri ve gerçek dünyadaki olaylarla da bağlantı kuruyorlar, hem karakterler hem de çizimleri çok hoş.

İndirimlerin son günü 20 Ağustos
Her iki oyun için de ileri ingilizce gerektiğini söylemeliyim.
Varsa japonca da olur ama ingilizcenizin yetmeyip japoncanızın yeteceğini düşünmüyorum İyi günler dilerim. 
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

Yazar Hakkında

MSAGE and Patrobot's developer, amateur rocket designer, art student, entrepreneur, volunteer and creator of Turkish Rocket Community and Yelken E-Academy, author of BirTutamEsc

0 Yorum: